Posted on: July 20, 2022 Posted by: admin Comments: 0
агенция за недвижими имоти Елемент
агенция за недвижими имоти Елемент
агенция за недвижими имоти Елемент

„ЕЛЕМЕНТ “ е агенция за недвижими имоти, която работи на Българския пазар за недвижими имоти от 2000 г. и предлага широка гама от посреднически и консултантски услуги ,

съдейства на клиентите си в целия процес по покупка и продажба или наем на недвижими имоти.

Ппредоставя професионална помощ при избор на финансиране на избрания от клиентите имот , така, че процесът по избор на нов имот да бъде максимално улеснен и безпроблемен.

Агенция „ЕЛЕМЕНТ“ е малка агенция с индивидуален подход с брокер Диана Димова :

МИСИЯ – да намерим заедно ключа ,който ще ви донесе щастие ,успехи и просперитет.

Винаги подхождам творчески към всяка поставена ми задача . Търся не просто имот по дадени параметри ,а Душа и щастие ,неща ,които пасват точно на конкретния човек .То е малко като в Рисуването –понякога трябва да смесиш на пръв поглед несмесяеми цветове ,но получаваш конкретната палитра …така и при имотите понякога клиента открива всичко за което е мечтал без да предполага ,че е мечтал точно за него …Моето желание е да усетите: Животът е Прекрасен!

Като опитен посреднк ще Ви съдействам да закупите или продадете своя имот възможно най-бързо, при най-добрите условия.

Предоставям задълбочена консултантска подкрепа, съчетана с разбиране и лична ориентация към конкретния клиент, с доверие, почтеност, дискретност и индивидуален подход.

  • ПАРТНЬОРСТВО – Партнирам си с доказали се във времето колеги на пазара на имоти ,адвокати с насоченост към сделките с имоти , Нотариуси с дългогодишна практика,доказани и проверени във времето строителни фирми ,представители на държавни институции ,доказали се ,търсени архитекти и дизайнери ,кредитни отдели на ДСК банк ,Пощенска банка и УникредитБулбанк.

  • НАДЕЖДНОСТ – На всеки въпрос ще Ви бъде отговорено честно и аргументирано. Мой колега следи тенденциите както на пазара за недвижими имоти в България и Европа ,така и тенденциите на Световните Икономически пазари ,за да можем да даваме на клиентите си надежни прогнози !

  • ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ – стотици доволни клиенти могат да потвърдят оригиналния подход и нестандартно мислене в услуга на клиента.

  • ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРСЕН!

 
Последвайте ни във Фейсбук:

Сайта на агенцията :

http://element-imoti.com/bg

 

 

Leave a Comment